Vse kategorije
EN

Domov> Novice

Kaj je klimatska naprava in kakšne so njene prednosti

Čas: 2022-09-02 Ogledi: 53

Hladilniki zraka so električni aparati, ki uravnavajo temperaturo. Uporablja se lahko marsikje, priljubljen pa je tudi zaradi svojih energijsko varčnih, okolju prijaznih in poceni lastnosti.

Kaj je hladilnik zraka?
Hladilnik zraka, polno ime je izhlapevalni hladilnik, znan tudi kot hladilniki, vodno hlajena klimatska naprava, industrijska klimatska naprava, energetsko varčna klimatska naprava za zaščito okolja, vodna klimatska naprava, ventilator klimatske naprave. Urna poraba energije je le ena osmina tradicionalne klimatske naprave, ki ima 50-letno zgodovino v Avstraliji, Evropi in Združenih državah Amerike, na Kitajskem pa je bila uvedena pred 10 leti. Na začetku se je uporabljal predvsem v tovarnah in supermarketih, v zadnjih letih pa ima Air cooler s pojavom domačih strojev širši obseg funkcij.

Lastnosti zračnega hladilnika
1、Varčevanje z energijo: poraba električne energije je le 0.4-1 stopinja na uro, nizki obratovalni stroški, poraba električne energije je le 1/8 tradicionalne kompresorske klimatske naprave
2、Varstvo okolja: brez freona, nastavite poleg vonjav, prezračevanja, hlajenja, regulacije temperature, vlažnosti v enem.
3、Hladilni učinek je očiten: na splošno do 5 ℃ -15 ℃ hladilni učinek in hitro hlajenje.
4、Veliko območje pokritosti: vsaka hladilna naprava pokriva površino 60–150 kvadratnih metrov, urna zmogljivost dobave zraka je 8000–18000 m³, razdalja dostave zraka je velika.

Načelo hlajenja
Uporaba visoko učinkovite tehnologije "direktnega hlajenja z izhlapevanjem". Načelo je, da voda v procesu izhlapevanja absorbira toploto, to je v vrednosti entalpije v primeru istega, absorbira občutno toploto zraka in zmanjša temperaturo zraka.

Značilnosti mokre zavese
Ko svež zrak prehaja skozi jedro večslojne mokre zavese iz kompozita iz valovitih vlaken, voda na mokri zavesi izhlapi v neposrednem stiku s svežim zrakom, temperatura zraka pa se sčasoma zniža na temperaturo, ki je blizu temperature mokrega termometra.

Načelo prezračevanja
Novi zunanji zrak se filtrira in ohladi z izhlapevalnim hladilnikom zraka, nato pa se neprekinjeno pošilja v prostor, moten zrak z vonjem, prahom in visoko temperaturo pa se odvaja zunaj, da zniža notranjo temperaturo.

Kaj je hišni hladilnik zraka?
Domači hladilnik zraka se imenuje tudi domača klimatska naprava za zaščito okolja, ventilator za hlajenje z izhlapevanjem. Brez kompresorja, brez freona, hladilno sredstvo je voda, sodi med okoljevarstvene in energetsko varčne klimatske naprave. Njegovo načelo delovanja je neprekinjeno črpanje vode v rezervoarju s pomočjo obtočne vodne črpalke, skozi platneni vodni sistem, ki se enakomerno razprši na plast izhlapevalnega filtra, zunanji vroč zrak v izhlapevalni hladilni medij, v izhlapevalni hladilni medij in izhlapevalni hladilni medij mokra zavesa (satjasti filtrirni sloj iz posebnega materiala, tako da je hladilni učinek bolj idealen) izmenjava in popolna izmenjava toplote vode z izhlapevanjem vode in absorpcijo toplote hlajenje hladno čisto Zrak je pod pritiskom v prostor s tihim ventilatorjem.

Prednosti hišnih hladilnikov zraka?
1. Poceni
hišni hladilniki zraka so razmeroma poceni, na splošno med 300 in 700 juanov, če je samo ena funkcija hlajenja hladilnika še cenejša.
2. Varčujte z elektriko
Skupna poraba električne energije hišnega hladilnika zraka je le 60 do 80 W, kar je primerljivo s porabo običajnega električnega ventilatorja. Čeprav v resnici ne more doseči hladilnega učinka klimatske naprave, je veliko boljši od električnega ventilatorja.

Kako kupiti hladilnik zraka?
Oglejte si postopek: ko potrošniki kupijo izdelek, lahko vidijo, ali so spoji hladilnika zraka tesno povezani, ali so uporabljeni vijaki, gumbi in drugi majhni deli dobro izdelani, ali je namestitev tesna, ali je stik dober itd. .. Če so pri nakupu hladilnika zraka že ti najmanjši deli problematični, si o kvaliteti ključnih notranjih komponent lahko predstavljamo.
Oglejte si dele: Celoten stroj za hlajenje zraka je sestavljen iz različnih delov, kakovost delov pa je neposredno povezana z življenjsko dobo hladilnika zraka in učinkovitostjo njegove uporabe. Zato je ogled glavnih delov najpomembnejši del celotnega izbirnega postopka.
Poglejte videz: Čeprav izdelki lepega videza niso nujno kakovostni, bodo visokokakovostni izdelki zagotovo lepega videza. Zato se lahko pri nakupu z roko dotaknete ohišja hladilnika zraka, da občutite, ali so na njem praske, neravna površina, deformacije in drugi pojavi; ali obstajajo napake, kot so neenakomerna porazdelitev pigmenta, lise, mehurčki itd.
Poglejte blagovno znamko: blagovna znamka je zgrajena na popolni kombinaciji kakovosti izdelka in oglaševanja proizvajalca, medtem ko imajo proizvajalci, ki se zavedajo blagovne znamke, na splošno dolgoročni strateški načrt, zato so izdelki blagovnih znamk relativno bolj zaželeni.

Prejšnja: Noben

Naslednji : Noben